Vilkår

Vilkår for brug

Fleggaard Leasing A/S gør opmærksom på at alle oplysninger på hjemmesiden er vejledende. Der tages forbehold for fejl og mangelfulde oplysninger i skrift og billedmateriale.

Biler kan være vist med ekstraudstyr, som ikke er med i den valgte konfiguration. Oplysninger om brændstofforbruget og rækkevidden gengives med afsæt i WLTP-normen (se FAQ). Der kan forekomme afvigelser ift. det officielle oplyste forbrug sammenholdt faktuelle forbrug. Dette er begrundet med kørestilen, kørselshastigheden, brug af udstyr og vejr- og vejforhold.

I forbindelse med tegning af forsikring via Fleggaard Leasing A/S kan der være krav om montering af GPS/tracker i det leasede køretøj.

Beregningen udgør ikke et tilbud og Fleggaard Leasing A/S er ikke forpligtet til at tilbyde en leasingaftale på de i beregningen viste vilkår. Standardvilkår eller rammeaftaler gælder ved aftaleindgåelse.

Ved at klikke ”Acceptér Alle” gives samtykke til at anvende cookies samt indsamling af persondata, som bidrager til forbedring af sitets funktionalitet, statistiske udtræk samt marketingrelaterede aktiviteter.